Serendip

Fullpakket aften!

  • Torsdag 15. februar 2018
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

A packed all-nighter with the up-and-comings

Serendip er en musikkfestival som årlig arrangeres av jazzstudenter som går 2. året på Norges Musikkhøgskole. Serendip tilbyr herlige opplevelser for enhver smak, med artister og band i forskjellige sjangere, nye og gamle konstellasjoner. Gjennom årene har Serendip vært en arena for både godt etablerte musikere, såvel som et springbrett for de som snart vil skyte i skyene. På årets festival vil du finne alt fra akustiske konserter, barneforestilling, DJ’s og muligheter til å groove løs på dansegulvet.

Serendip finner sted på Nasjonal jazzscene og Kulturhuset 14. – 17. februar. For mer info, se
www.facebook.com/Serendipfestival

Programmet for kvelden på Victoria:

Emilie Bjørnstad & Jon Balke
Emilie Bjørnstad er masterstudent i jazz ved Norges Musikkhøgskole. Samarbeidet med Jon Balke er en del av hennes masterprosjekt, hvor hun utforsker en friere musikalsk og tekstlig tilnærming til sanger/låtskriver-virket.

Emilie Bjørnstad – vokal, Jon Balke – piano

Bear Brother feat Mats Äleklint

Bear Brother er en kvintett som spiller høyenergisk og melodiøs frijazz. Inspirasjonen kommer blant annet fra Ornette Coleman, Albert Ayler og skandinavisk frijazz. Og apropos skandinavisk frijazz: Denne kvelden har de invitert den allestedsnærverende trombonevirtuosen Mats Äleklint for å gjøre improvisasjonsfesten komplett.

Isach Skeidsvoll – piano, Erling Skorpen – trompet, Lauritz Skeidsvoll – saksofon, Martin Mellem – trommer, Håkon Nordby Bjørgo – bass, Mats Äleklint – trombone


August Kann

August Kann er en singer/songwriter med melankolske melodier og tekster som gir et innblikk i ulike livshistorier, vennskap og kjærlighetsforhold. Han har med seg fire eminente musikere som er med på å forsterke historiene hans.

August Kann – vokal, gitar, Thea Emilie Wang – vokal, Fredrik Karwowski – gitar, Bjørn Even Verbeke – piano, Selma French – fele, vokal, Martin Morland – bass, Ivar Asheim – trommer


Skrap feat. Torstein Lavik Larsen

Kveldens headliner er duoen Skrap som består av Anja Lauvdal og Heida Mobeck. Skraps musikk er like mye inspirert av jazz og samtidsmusikk som den er av hiphop og klubbmusikk. Duoen ignorerer sjangerkonvensjoner og reiser et byggverk av populærmusikalske lyder og melodier, ispedd feltopptak og små komposisjoner, for så å binde det hele sammen med improvisasjon i sitt musikalske arbeid.
Til denne konserten har de invitert med seg Torstein Lavik Larsen på trompet.
Anja Lauvdal – keys, eletronikk, Heida Mocbeck – tuba, eletronikk, Torstein Lavik Larsen – trompet