POING Pøbeljul ’21!

Mer galskap under grana!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 280/230
  • Utsolgt!

All inhibitions are left outside in this alternative Christmas concert craziness!

POING fyller igjen Victorias publikum opp med boblende julelyst! Musikken og latteren sitter løst når POING inviterer til maratonkveld med glede og galskap! Som tidligere år blir trioen POING kraftig utvidet med en bande fantastiske, hemmelige artister på scenen. Det har for eksempel skjedd at Tuva Syvertsen og Simone har dukka opp, like så Maja S. K. Ratkje, Kong Sverre, Ida Bang og Live Maria Roggen har gjort det da. Trommeslager Fredrik Wallumrød, David Hansen, Juliana Venter på Bare Egil har vært der, likeledes Rolf Wallin, Frank Havrøy, Anouk Wodraschke, Marte Haltli, Frida Haltli, kommer det flere Haltli? Det er vel overhengende fare for at Fanfare Poing med Andreas Hoem Røysum, Magnus Løvseth, Eirik Sanner og Richard Köster setter sine piper til, den stramtstrengte Poing strykekvartett med Bendik Foss, Ingvild Habbestad, Erlend Habbestad og Henrik Hannisdal hadde vel egentlig igjen kledd anledningen?! For ikke snakke om at en viss teknisk veiledning fra Stig Gunnar Ringen og Jon Haugnes Karlsen hadde vært på sin plass?

Det som blant annet kanskje stemmer nesten helt sikkert, er at POING kommer til å spille et av norsk pop- og rockehistories viktigste album fra begynnelse til slutt. Det er 90% garantert at nye versjoner av klassiske låter kommer i følge med gjesteartistene og at det blir russisk-ortodoks korsang, libanesiske slagere, R’n’B, Primus, balkanmusikk, Magne Hegdal, Tsjaikovskij, John Cage og mere mere mere kan vi love kors på halsen, for dette er jo bare en liten del av konserten! Du må være der for å være der, det er bare å glede seg!

Å være pøblete betyr i denne sammenhengen rampete moro, dårlig kontroll i kostymelagret, lefling med julesymboler og generell anarkistisk oppførsel, iscenesatt av tre ellers blodseriøse og verdensledende samtidsmusikere som her får en ventil for mye innestengt sceneshow. Det blir vilt og veldig gøy!

Rolf-Erik Nystrøm – saksofon, Frode Haltli – akkordeon, Håkon Thelin – bass + mange fler!