Paragraf 6

Anker, Røysum, Gutvik og Vågan helt på grensen

  • Torsdag 21. oktober 2021
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

Improvising is taking risks, diving into the unknown. This quartet does it better than anyone.

Å improvisere er å orientere seg, å lede og tilpasse seg, å være her og nå, men også å se hva som kommer rundt neste hjørne. Man skal være modig og trygg, men også sjansevillig og kunne tåle noen feilskjær. For det er noen fantastiske belønninger som venter, særlig for oss publikummere! Denne kvelden skal vi høre fire forrykende musikere som nå er så godt kjent at de gleder seg til å gå ut i det ukjente sammen!

Den danske saksofonisten Lotte Anker har et langt og godt forhold til norsk jazzliv, blant annet ble Nils Petter Molvær med i kvartetten hennes i 1992. På en av hennes nyeste plater, His Flight’s at Ten, er hun i kvartett med Pat Thomas, Ståle Liavik Solberg – trommer og Ingebrigt Håker Flaten på bass; en heftig gryte med andre ord! Kveldens bassistOle Morten Vågan er også innovativ og herlig,  denne høsten er han i tillegg residerende kapellmester på Kampenjazz.

Oppfinnsom og leken er også Andreas Røysum, og Ketil Gutvik er en gitarist som stadig forbløffer oss med nydelige lyder og herlig spill. Dette blir en fin kveld med musikk ingen noen gang har hørt!

Lotte Anker – saksofon, Andreas Røysum – klarinett, Ketil Gutvik – gitar, Ole Morten Vågan – bass