På Pride: Coincidences – Kristina Fransson

Jazz i Prideparken!

  • 18 år
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Nasjonal jazzscene og og Oslo Jazzfestival går sammen om å presentere jazz og relatert musikk i Pride Park i Sofienbergparken som en del av Oslo Pride 2024.

Coincidences spiller to sett, både klokken 17-17:45 (fri aldersgrense) og 19-19:45 (18 år) – Hele Pride Park har gratis inngang.


Coincidences er Kristina Franssons hyllest til tilfeldighetene. Hvert møte, sammentreff, og bomtreff – det som gjør livet litt ekstra spesielt. For en nysgjerrig, men ubesluttsom sjel sitter ofte igjen med en følelse av at tilfeldighetene tar valg som bevisstheten aldri ville hatt mulighet til å ta.

Med en drøm om å forene elektronikk, jazzverden, improvisasjon og pop utforsker de kontrastene mellom akustisk og elektronisk, naturlig og syntetisk. Bandet jobber for tiden med sitt debutalbum som tar for seg prosessert piano, beats, trommer med vibrerende høgtalere, kontrabass og trompet og elektronikk. Alt er tilfeldig, men ingenting er tilfeldig.

Kristina Fransson – trompet, elektronikk, gitar, vokal, Leah Engevold – piano, synth, vokal, Åsmund Skuterud (vikar for Georgia Wartel Collins) – bass, Jomar Jeppsson Søvik – trommer, elektronikk

Etter konsertene spiller Dj Ståle Stillongs skeive skiver både fra dypet og fra det som bobler opp og svever! Ståle Liavik Solberg er veldig glad i veldig mye musikk. Når han spiller opp til fest blir det ofte en eklektisk blanding raffe hits fra 80-talls, knallhard afrobeat, deilig disco og frekk fusion. Alle skal få!
Stillongs spiller skiver fra kl. 21.00-21.50

På Facebook kl 17.00 // På Facebook kl 19.00

ARRANGØRER er Nasjonal jazzscene, Oslo Jazzfestival og Oslo Pride