Øyvind Gravdal med band – bok og plateslipp

  • Søndag 8. oktober 2023
  • 18.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.00
  • 250
  • Kjøp billett her!

Plateslippkonsert og bokbad for platen Marto og boken Hvor er du nå Marto?

Marto er er ung, nyutdannet geolog i Tyskland da det fatale skjer, det som skal endre hans liv fullstendig. Musiker og forfatter Øyvind Gravdal løfter i denne sterke boken frem livet til sin storebror og beste venn. Ved hjelp fiktive samtaler, dikt og fortellinger om vilter barndom og ungdomsår fulle av drømmer, tegner han et bilde av Marto, den søkende, vitale, åpne og tidvis irriterende storebroren han aldri vil slutte å savne.

Øyvind er musiker, og har komponert musikk til tekster fra boken. Det blir et album som gis ut samtidig. Boken rommer også et mysterium med forgreninger til England, og en dokumentarfilm er på vei. Denne kvelden blir det dobbel slippfest med konsert og bokbad, ledet av Tove Gravdal.

Annveig Andresen Gravdal – vokal og kor, Jon Arne Bjørnstad – gitar og kor, Roy Nikolaisen – trompet/ flygelhorn, Ellinor Engesnes – klarinett og kor, Erlend Mikael Sæverud – gitar/ keys, Øyvind Fosgaard – piano, Øyvind Gravdal – saksofon, fløyte og vokal, Jens Fossum – bass, Hermund Nygård – trommer

Se mer om boken Hvor er du nå, Marto? hos Skauge forlag: skaugeforlag.no/hva-er-det-2-2/

Arrangør: Øyvind Gravdal og Skauge forlag. Sesongkort for Nasjonal jazzscene gjelder ikke på denne konserten.