Oslo Jazz Circle: Asmundsen & Co.

“Pastor´n” løftes!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 220/170/medl OJC gratis
  • Kjøp billett her!

Revitalizing a Norwegian classic

Asmundsen & Co. er det nye bandet til jazzbassisten, Tine Asmundsen. Med seg har hun to sentrale medlemmer fra Lonely Woman, Vidar Johansen og Rune Klakegg, supplert med nytt blod gjennom de unge musikerne, Magnus Aannestad Oseth og Terje Engen.

Bandet gjør en strålende innsats med å løfte fram den kjente norske jazzpianisten, Einar “Pastor´n” Iversens glitrende musikk. Karin Krog var den første i Norge som fikk gi ut LP helt i eget navn i 1964 og 66, Einar Iversen ble den andre. Fra da og fremover viste han seg som en moden mainstream-musiker, men tilførte en moderne og samtidsrettet holdning til musikken. I løpet av sin lange karriere har Iversen skapt en mengde betydelige komposisjoner, og det er denne nasjonale jazzskatten som Asmundsen & Co. nå vil gi et nytt liv og uttrykk.

Prosjektet er basert på Tine Asmundsens langvarige musikalske samarbeid med Einar Iversen, og “Pastor´n” er også involvert i utvalget av komposisjonene. Bandets medlemmer tar alle del i arrangeringen av låtene og gir dem et nytt liv, samtidig som den musikalske kjernen i Iversens tonespråk bevares.

OJCs Sverre Lunde introduserer konserten.

Tine Asmundsen – bass, Rune Klakegg – piano, Vidar Johansen – saksofon, klarinett, Magnus Aannestad Oseth – trompet, Terje Engen – trommer

Les mer om prosjektet og plata i Budstikka, her.

Her kan du lese Tor Hammerøs gode anmeldelse av plata Pastor´n.

Konserten er et samarbeid mellom Oslo Jazz Circle og Nasjonal jazzscene, og du kan bruke vårt sesongkort, velkommen!