OJF: Omar Hakim & Rachel Z OZ Experience

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.00
  • 320
  • Kjøp billett her!

feat. Linley Marthe & JC Maillard

OZ Experience består av ekteparet Omar Hakim og Rachel Z. Den Grammy-vinnende trommeslageren Omar Hakim, var medlem av gruppa Weather Report og har en forrykende karriere bak seg som en av de beste og travleste session-musikerne de siste 40 årene. Han har spilt med Madonna, Bruce Springsteen, Sting, Michael Jackson, Mick Jagger, Dire Straits, David Bowie, Journey og Chic for å nevne noen. Pianisten og kona Rachel Z har også en Grammy i bagasjen i tillegg til en rekke musikalske samarbeid med artister og band som Steps Ahead, Peter Gabriel og Wayne Shorter.

Med seg på laget har de den Mauritiusfødte bassisten Linley Marthe med bakgrunn i The Zawinul Syndicate og gitarist JC Maillard fra Guadeloupe som ofte samarbeider med The Rolling Stones’ bakgrunnsvokalist Lisa Fischer.

Med Omar Hakim bak trommesettet er det kanskje ikke overraskende at OZ Experience er et groove-basert band. Men det er alltid rom for mye improvisasjoner og spontanitet i samspillet . Med musikere i verdensklasse vil dette bli et definitivt høydepunkt under årets festival.

Arrangør er Oslo Jazzfestival, NJS sesongkort gjelder ikke!

omarhakim.com/        rachelz.com/       wommusic.com/