OJC: Kjell Eriksens septett og Jazzådu

Høytidsswing!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • 200 for ikke-medlemmer
  • Kjøp billett her!

Oslo Jazz Circle slår på stortromma og inviterer til en herlig kveld med swingende julejazz fra Kjell Eriksens septett og sanggruppa Jazzådu! Dette er alle musikere med mye og lang erfaring, og musikkarrangementene som er laget av Kjell Eriksen, er i tidsriktig mainstream-swing.

Pianisten og orkesterlederen Kjell Eriksen har passert 75 år, men er i aller høyeste grad still going strong! Han har ledet egne band siden midten av 1950-tallet, og var med på to av sporene til Norges første jazz-LP, “Metropol Jazz” i 1963. I septetten hans finnes det flere dyktige solister som alle skal få skinne ikveld.

Jazzådu er en vokalkvintett som synger i tette og raffinerte klanger, inspirert av grupper som Manhattan Transfer og Singers Unlimited. Alle har bred musikalsk bakgrunn og erfaring, og har i årenes løp i tillegg til konserter, også opptrådd i en god del radio- og TV-programmer.

Velkommen til en julejazzkonsert med erfarne swingspesialister!

Kjell Eriksen – piano, Stig Adolfsen – bass, Christian Lund – trommer, Erik Halvorsen – trompet, Tore Krok Nielsen – saksofon, Rune Nicolaisen – saksofon, Jon Bakkelund – saksofon. Sanggruppen Jazzådu er Helge Fløtten, Dagfinn Eckhoff, Knut Onstad, Sissel Viggen og Nanna Sandal – vokal

Dørene åpnes kl 18.30. Medlemmer går gratis, andre betaler kr 200 i døra.

Arrangør er Oslo Jazz Circle, likevel kan du bruke vårt sesongkort. Alle er velkomne!