Jazz på prøve: NMH Eksamenskonserter 2017 #6

Ny vår, ny musikk, nyt gratis!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Onsdag 31. mai kl. 18.00 i Levinsalen
Fredrik Johan Rasten (gitar) 
Med Torstein Lavik Larsen (trompet)

Onsdag 31. mai kl. 19.30
Tarjei Kjerland Lienig (piano) 
Med Emil Brattested (gitar), Magnus Falkenberg (bass), Erlend Olderskog Albertsen (kontrabass og saksofon), Oskar Johnsen Rydh (trommer)

Onsdag 31. mai kl. 20.45
Avatar – Sanskriti Shrestha (tablas/ perkusjon) 
Med Henriette Eilertsen (fløyte), Hans P Kjorstad (fiolin), Magnus Wiik (gitar og banjo), Erlend Olderskog Albertsen (bass), Andreas Wildhagen (trommer)

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.