Jazz på prøve: NMH Eksamenskonserter 2017 #1

Ny vår, ny musikk, nyt gratis!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Tirsdag 23. mai kl. 19.00
Andréa Louise Horstad (sang/ fx)
Med Audun Haave Reknes (synth), Martin Sternberg (flygel), Torstein Slåen (gitar), Eskild Myrvoll (bass), Bård Berg (trommer)

Tirsdag 23. mai kl. 19.45
BERGILL – Åshild Hagen (sang)
Med Håvard Funderud (gitar), Kenneth Enes Kristoffersen (trommer og vibrafon), David Hveem (bass og bassklarinett), Alice Lewin (koring), Lisbeth-Anita Grimsø Olsen (koring), Johanne Johnsen (koring)

Tirsdag 23. mai kl. 20.30
Birte Slettevoll (sang)
Med Helga Myhr (fele), Lyder Øvreås Røed (trompet), Kai von der Lippe (piano), Håkon Norby Bjørgo (kontrabass), Oskar Johnsen Rydh (trommer/perkusjon)

Tirsdag 23. mai kl. 21.15
Fieh – Sofie Tollefsbøl (sang)
Med Ola Øverby (trommer), Jørgen Kasbo (gitar), Andreas Rukan (bass), Arthur Kay Piene (tangenter), Lyder Øvreås Røed (trompet)

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.