NMH Eksamenskonsert #6

Like ulike som musikerne selv!

  • Søndag 27. mai 2018
  • 19.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Eksamenskonserter hos oss! Tirsdag 22. mai til 5. juni!
Første konsert av 3-4 starter kl. 19.00 alle dager, dørene åpner kl. 18.30

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Kveldens kandidater er:
Victor Bomstad – Gitar: 19:00
Sigrid Aftret – saksofon, Viktor Bomstad – gitar, Henrik S. Dalen – bass, Axel Skalstad – trommer

Håvard Nordberg Funderud – Gitar: 20:00
The Return of Master Oogwa: Håvard N. Funderud – gitar, Karl Erik E. Horndalsveen – bass, Martin Mellem, Ola Øverby – trommer, Lauritz Lyster Skeidsvoll, Karl Hjalmar Nyberg, Arnfinn Gursli Langesæter – saksofoner, Erling Skorpen – trompet

Jørgen Kasbo – Gitar: 21:00

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra det frie kandidatstudiet.