NMH Eksamenskonsert #14

Like ulike som musikerne selv!

  • Mandag 4. juni 2018
  • 19.00
  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Eksamenskonserter hos oss! Tirsdag 22. mai til 5. juni!
Første konsert av 3-4 starter kl. 19.00 alle dager, dørene åpner kl. 18.30

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Kveldens kandidater er:
NMH storband med Det Andre Teatret: 19:00
Bendik Baksaas: 21:00

NMH storband med Det Andre Teatret
For tredje året på rad spiller Norges musikkhøgskoles storband konsert på Victoria og denne gangen skal vi dele scena med skuespillere fra Det Andre Teatret.

Det Andre Teatret er nesten som ordentlig teater, bare litt morsommere! Til vanlig har de tilholdssted på Lilleborg, mellom Torshov og Sagene. Der improviserer de forestillinger, og lager annet teater som er enkelt, upretensiøst og nytt. Et lite teater med et stort hjerte. Skuespillerne vi er lykkelig over å ha med er Tony Totino, Ingvild Haugstad og Stian Gulli.

Musikken er basert på komposisjoner av studenter som går NoCom og master i jazzkomposisjon på NMH. Bandet og skuespillerne ønsker å utforske hva som skjer når både tekst og musikk tar utgangspunkt i frie rammer og improvisasjon.

For to år siden samarbeidet vi med Bendik Baksaas og i fjor med Fredrik Høyer. Derfor passer det ypperlig at Baksaas runder av kvelden med sin eksamenskonsert!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.