NMH Eksamensfestival: jazz

Det som beveger NMH

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.30
  • Gratis inngang!

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 23. mai til mandag 6. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Mandag 30.mai

(Omtrentlige tider:)
18:00 Øyvind Solheim
19:20 Mattis Teigen-Kolerud
20:30 Åsmund Skjeldal Waage

Øyvind Solheim trompet
Henrik Haugen gitar
Sondre Moshagen piano
Håkon Huldt-Nystrøm Kontrabass
Nino Baleyte trommer

Mattis Teigen-Kolerud trommer
Håkon Svendsen Endal piano
Tobias Fjugstad Flaate kontrabass

Åsmund Skjeldal Waage vibrafon
Sol Léna-Schroll Alt-Sax/Barri-sax
Håkon Huldt-Nystrøm Kontrabass
Nino Baleyte trommer

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Foto: Siv Dolmen, Brian Cliff Olguín, Jon Espelid, Didrik Eliassen, Médéric Roquesalane, Marie Lemme, Colon Wright, Elise Sløgedal, Sondre Mosehagen og Solveig Javenes Flaa