NMH Eksamensfestival: jazz

Eksamenskonserter med Halvor Dokke & Henrik Dullum

  • Onsdag 31. mai 2023
  • 19.30
  • Nmh.no
  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 22. mai til og med søndag 4. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Onsdag 31.mai

19.30
Halvor Dokke – trommer
Elise Olsen – vokal
Martin Koldem
Kjetil Heibert
Marie Firing Lemme – gitar
Tobias Fjugstad Flaate – bass
Benjamin Rø Haavelsrud – gitar

21.00
Henrik Dullum – trommer

Jonas Thrana Jensen – bass
Sander Fossvold Kolstad – keys
Eskil Løkstad Hansen – gitar

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 14 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.