NMH Eksamensfestival: jazz

Det som beveger NMH

  • 18 år. Dørene åpner kl. 17.30
  • Gratis inngang!

Endelig kan vi igjen invitere til åpne eksamenskonserter hos oss! Fra mandag 23. mai til mandag 6. juni skal du få oppleve alle sjatteringer av sjangerene, og sikkert endel utliggere fra dem igjen også.

PROGRAM // Torsdag 2.juni

18:00 Jørgen Mathisen
20:15 Olve Gravklev
21:45 Tobias Rønnevig

Jørgen Mathisen fiolin
Arne Martin Nybo baryton gitar
Alessandro Sgobbio keys
Tobias Øymo Solbakk trommer

Olve Gravklev trommer
Mikkel Bjørneboe bass
Åsmund Skjeldal Waage vibrafon
Henrik Bålerud gitar
Sondre Moshagen piano
Linn Theresa McDonnell vokal

Tobias Rønnevig Trommer
Øystein Folkedal Piano/keys
Hanna Skjerdal Bass
Hilja Løvvik Vokal
Ingrid Berg Mehus Fiolin/vokal
Morten Georg Gismervik Gitar

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerne selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 15 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Foto: Siv Dolmen, Brian Cliff Olguín, Jon Espelid, Didrik Eliassen, Médéric Roquesalane, Marie Lemme, Colon Wright, Elise Sløgedal, Sondre Mosehagen og Solveig Javenes Flaa