NMH Eksamensfestival

Morgendagens jazzister – idag!

  • Lørdag 28. mai 2016
  • 19.00
  • nmh.no
  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole (NMH) er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerene selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet med morgendagens musikere, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 13 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Ikveld hører du:
Kl. 19.00
Asle Bråthen (el-bass, kontrabass), Håvard Funderud (gitar), Martin Sternberg (piano og rhodes), Oskar Johnsen Rudh (trommer)

Kl 19.45
Nils Andreas Granseth (trombone)

Kl 21.00
Duetrost: Fredrik Karwowski (gitar), Håkon Aase (fele), Knærten Simonsen (trommer)

Kl 22.15
«Gray Pattern’s»: Vegard Sandbukt (trompet), Tina Lægreid Olsen (altsaksofon, barytonsaksofon), Michal Wroblewski (altsaksofon, bassklarinett), Andreas Rotevatn (trombone), Markus Dvergastein (gitar), Håkon Bjørgo akustisk og Joel Ring elektrisk (bass), Magnus Eide og Henrik Håland (trommer)

Se nettsidene til NMH for mer info.