NMH Eksamensfestival

Morgendagens jazzister – idag!

  • Torsdag 26. mai 2016
  • 19.00
  • nmh.no
  • 18 år. Dørene åpner kl. 18.30
  • Gratis!
  • Gratis!

Linjen for improvisert musikk og jazz ved Norges musikkhøgskole (NMH) er den vanskeligste utdanningen å komme inn på i hele landet, og nå er det eksamenstid for studentene og på tide å vise kortene! Sjangere og interesser er like ulike som musikerene selv, men at du vil oppleve noe helt nytt og uventet med morgendagens musikere, er garantert. Vi ønsker velkommen til store blindebukkopplevelser!

Med gratis inngang er lista lav for å oppleve høykvalitetseksperimentering, finslipt eleganse, rå kraft og brillianse. Ikke to konserter er like, men det er mye å bli glad i! Vær frampå og opplev flere debuter. Her er 13 dager med master- og bachelorstudenter fra improvisert musikk/jazzprogrammet, musikkpedagogikkstudenter med jazz/pop/rock som hovedområde og komposisjonsstudenter som arbeider innen jazzfeltet, og dessuten studenter fra live-electronicsprogrammet og det frie kandidatstudiet.

Ikveld hører du:

Kl. 19.00
Omanga Carl 8: Magnus Murphy Joelson (trombone),
Øyvind Dale (piano), Alexander Hoholm (kontrabass), Øystein Aarnes Vik (trommer), Simen Kiil Halvorsen (trompet), Michal Wroblewski (altsaksofon, bassklarinett), Rastko Obradovic (tenorsaksofon), Tina Lægreid Olsen (baritonsaksofon, bassaksofon)

Kl 20.15
Jonas Cambien Trio: Jonas Cambien (piano),
André Roligheten (sopran- og tenorsaksofon, bassklarinett), Andreas Wildhagen (trommer)

Kl 21.30
Plantasjen: Simon Brinck (gitar), Vegard Holum (trompet), Henriette H Eilertsen (fløyte), Magnus Murphy Joelson (trombone), Ieva Pranevičiūtė (horn)

Kl. 22.15
Rudolfs Macats Trio: Rudolfs Macats (trommer), Christian Balvig (piano), Joel Ring (bass)

Se nettsidene til NMH for mer info.