Nils Petter Molvær – solo + remix og Eivind Aarsets I.E.

Festivalstemning

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 250/200
  • Kjøp billett her!

A taste of Punkt

Vi har et eget sted i hjertet for Punktfestivalen i Kristiansand, hvor du hvert år tidlig i september møter spennende musikk på nye måter, ofte i et helhetsbilde som løfter opplevelsen. Vi er derfor glade for å iscenesette en uoffisiell Osloversjon med musikerene som er en del av grunnmuren og kjernetanken. Nils Petter Molvær er jazzisten som sjangerfritt og nærmest uavhengig av instrument nyskaper fantastiske låter og lydforløp. Dette vakre og farlige blir tatt opp, behandlet og nyspilt av superduoen i live remix, Bang og Honoré som fremfører en konsert basert på den forrige. Det er som puslespillbiter får ny mening og et annet liv enn tiltenkt.

Som om ikke det var nok, kan du også la deg fascinere av Eivind Aarset som med utgangspunkt i sin nyeste plate I.E. utforsker sitt eget univers og tar det til yttergrensene sammen med sitt involverende og frittenkende band. Her gir uvant instrumentering større mening og blir en organisme som vokser til en kjempe foran ørene dine. Denne kvelden i total er den erfarne, men stadig forskende delen av jazznorge som gir deg nye impulser til et bedre liv!

Nils Petter Molvær – trompet, elektronikk. Remix: Jan Bang & Erik Honoré, elektronikk. Eivind Aarset – gitar, elektronikk, Audun Erlien – bass, Wetle Holte – perkusjon, Erland Dahlen – perkusjon