Motown Experience

Hyllest til popsjelen

  • Tirsdag 22. september 2015
  • 21.00
  • 18 år, dørene åpner 19.30
  • 220/ 170
  • Kjøp billett her!

Det er dags for «Motown Experience» sin første offisielle konsert!! Tirsdag 22 september er dagen, da den Nasjonale jazzscenen blir fylt med god gammel soul! Gutta er klare for å lage et forrykende show, med moves og masse energi, tør du gå glipp av noe som kanskje er Norges feteste Motown-tribute akkurat nå?!

Motown Experience er et prosjekt ledet av Kim Rune Hagen, og er en hyllest til artistene og plateselskapet Motown Records.

Kim Rune Hagen – vokal, Filip Bernard Jensen – vokal, Christian Beharie – vokal, Bo Berg – bass, Joachim Røsvik Skjervum – gitar, Nick Hatch – trommer, Kristian Wentzel – keys, Magnus Bakken – saksofon

Overraskelser vil bli publisert!
Vil vi ha med gjesteartister, blåserekke, flere musikere? Det kan så absolutt være. Vi håper å se mange musikk og Motown-interesserte mennesker i salen! Vi garanterer litt allsang, moves og frekke licks.

Konserten er utleie og sesongkort gjelder derfor ikke.

Litt historie:
Motown Records er et plateselskap i USA som ble etablert av Berry Gordy i Detroit i 1959 . På 1960-tallet ble selskapet en drivkraft for den nye afroamerikanske popmusikken . Gordy utviklet et eget «Motown sound» med popinspirert soulmusikk, og selskapet ble et samlingssted for afroamerikanske artister som Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Supremes, Diana Ross, Jackson Five, Michael Jackson, The Miracles og Lionel Richie.

Kim Rune Hagen:
Telemarking som er bosatt i Oslo. Han har gjort Stevie Wonder-tribute i 2012-2014, med eget prosjekt og med The Norwegian Soulband. Tribute`n ble bla spilt på Skånevik bluesfestival 2014. Han har deltatt på The Commitments-tribute, og bla. koret artister som Dance with a stranger og Torstein Flakne. Har de 2 siste åra vært student ved NLA Staffeldtsgate, der han bla har hatt Marie Philstrøm som vokalcoach. Han var også deltaker i årets The Voice – Norges beste stemme, der han kom Topp 16.

Filip Bernard Jensen:
Kolboten/Kristiansandsgutt som er bosatt i Oslo. Han har ledet lovsang fra 14års alderen. Han har også vært med i flere musikaloppsettninger i Kristiansand. Han har samme som Kim Rune studert 2 år med musikk på NLA Staffeldstgate. Han var med i årets sesong av The Voice, dere han stod i finalen!

Christian Beharie:
Sandnesgutt som endelig har kommet seg til storbyen. Er nok den av de tre vokalistene som er nærmest Motown-soundet av natur. Den nærmere 2 meter høye norsk-jamaicaneren med Norges kuleste arfo, synger som ei kule!
Christian skal snart begynne på sitt andre på Utøvende rytmisk musikk ved NLA Staffeldtsgate. 2012 sang han med bandet Talking people på Mode jazzfestival, 2013 var han med «Team Sigvart» i det store korslaget. Han er med i koret Mosaic, og du såg han kanskje kore bla Queen Latifah under fjorårets Nobelkonsert?