Motorpsycho + Maja S. K. Ratkje – Rune Grammofon 20 år!

Vi feirer gode skiver med fantastiske konserter!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 390/340,-. To-dagersbillett 600/500
  • Utsolgt!

We celebrate the remarkable record label Rune Grammofon with two nights of groundbreaking, colourful music.

Konserten ikveld er utsolgt, men vi sender hele festen rett hjem til deg! Trykk her eller gå til bunnen av siden!

Fredag 30. november, kl 21.00. Dørene åpner kl 20.00 – kr 390/340. To-dagersbillett 600/500

Motorpsycho er i en egen klasse når det gjelder norsk rockeksport og kvalitetsheving her hjemme. Bandet er en av bauta i selskapet og en tydelig markør for at rock, pop, jazz kan være så mangt, så utfordrende, spennende og energisk.

Maja S. K. Ratkje er en helt sentral samtidsmusiker som med både stort alvor og mye humor er en stor sanger, støymusiker og komponist. Både som medlem av gruppen Spunk og som soloartist er hun en viktig del av Rune Grammofon-katalogen.

Vi feirer det markante plateselskapet Rune Grammofon med to solide kvelder! Fredag 30. november hører du Maja S. K. Ratkje og Motorpsycho, lørdag 1. desember er det FIRE! og Hedvig Mollestad Trio sin tur! Vi har også samlebillett til begge kveldene med redusert pris i salg.

Rune Grammofon har vært en kvalitetsleverandør å stole på i 20 år. Plateselskapet er et av svært få hvor firmanavnet er med og gir de individuelle utgivelsene en identitet og merverdi, et fellesskap med nerve. Den visuelle sammenhengen er tydelig i omslagskunsten hvor Kim Hiorthøy hele veien har gitt musikken fargerik og formsikker kjærlighet. Også i musikken merker man omsorgen Rune Kristoffersen har for artistenes frihet, samtidig med en enighet om hvordan lyden fra Grammofonen skal være.

Plateselskapet Rune Grammofon fyller altså 20 år og runder 200 utgivelser, og dette feires med jubileumsbok og konserter på Nasjonal jazzscene. Det er komplett umulig å vriste ut av sjefen sjøl noen favorittartister, og det er forståelig med artister og komponister som Motorpsycho, Arve Henriksen, Anneli Drecker, Hedvig Mollestad Trio, Maja Ratkje, FIRE! og Fire! Orchestra, Arne Nordheim, SPUNK, Elephant9, Espen Eriksen Trio, Susanna, Jenny Hval, Nils Økland, Supersilent, The Last Hurrah!! og mange, mange andre i katalogen. For oss var det likevel lett å vite hvem vi skulle spørre først, og vi er veldig stolte av å kunne presentere to fantastiske kvelder på Jazzscenen! Felles for artistene er relativt lang fartstid og et solid antall, tilsammen 50, utgivelser på Rune Grammofon. Alle er aktive på internasjonale scener og viser ingen tegn til å trappe ned.

Lørdag 1. desember hører du FIRE! og Hedvig Mollestad Trio.

Livestream her fra kl. 21.00!: