Møster!

Kompromissløs og fantastisk jazzreise

Space is the place for deep explorations

Ny plate gir anledning til ny verdensromutforskning på Jazzscenen – vi gleder oss til takeoff med Møster! Deres 6. album, Springs, utgitt på selskapet med det perfekte navnet Action Jazz, fortsetter bandets musikalske reise i sjangrenes mellomrom. Både kontant rytmisk drivende og storslått cinematisk. Både melodiøst og eksperimenterende, luftig og blytungt. Etter 14 års samspill har de utviklet et helt særegent sound som vanskelig lar seg kategorisere, men kombinasjonen av instrumentell og musikalsk virtuositet, og en fornektelse av sjangergrenser, gjør enhver Møster!-konsert til en stor opplevelse.

Bagasjen har tydelige merker fra band medlemmene har spilt eller spiller med: Datarock, Motorpsycho, BigBang, Elephant9 og Needlepoint for å nevne noen. Planetene de passerer kunne like gjerne hete Pink Floyd, Can og Coltrane, men totalopplevelsen er så frisk, oppløftende og full av sitrende spenning at dette oppleves som her-og-nå musikk, for hver nye lytting!

Møster! høster glimrende konsertkritikker og gjenoppfinner musikken for hver scenelanding, dette vil du ikke gå glipp av. Organisert impro på høyt nivå!

Kjetil Møster – saksofon, Hans Magnus ’Snah’ Ryan – gitar, Nikolai Hængsle – bass, Kenneth Kapstad – trommer

Foto: Sjur Kristian Pollen