Moskus

Åpen energi

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 230/180
  • Kjøp billett her!

A rare breed of young, uninhibited jazzers, constantly moving between introspective gravitas and light-hearted playfulness

Det er tre år siden sist anmelderfavorittene Moskus slapp plate, og nå kommer endelig Mirakler! Her er mer av lyden fra en målrettet gruppe med både frisk, morsom og seriøs musikk som vet hvor den skal. Moskus tar deg med gjennom et spenn av sinnsstemninger, deres syn på verden gjennom glimrende improvisasjon i et sjangerfritt univers.

De er i stand til å endre uttrykk like lett som å blunke, det høres ut som om at bandets improvisasjon baserer seg på idéer, heller enn temaer og melodier. Musikken endrer seg i likhet med temperatur og vær, og på samme måte endrer også dynamikken i trioen seg i takt med rolleskifter og hvilke instrumenter som er i fokus.

Moskus viser stor dynamikk i uanstrengte vekslinger mellom utagerende lek og innoversøkende alvor, mellom fri improvisasjon og komponert materiale. Bandet kombinerer et personlig og modent uttrykk med ungdommelig energi og ubegrenset åpenhet.

Det er en glede å invitere til fest for deres nye Mirakler!

Anja Lauvdal – piano, Fredrik Luhr Dietrichson – bass, Hans Hulbækmo – trommer