Morten Qvenild + Erland Dahlen + Geir Sundstøl

Trippelt soloplateslipp!

  • Torsdag 3. september 2015
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 19
  • 180/130
  • Kjøp billett her!

Tre soloplater på Hubro, alle med så sterk egenart at de er en flora i seg selv. Morten Qvenild har i mange år jobbet med prosjektet «HyPersonal Piano» hvor akustisk og elektronisk klanglighet ble utforsket. Her er “Personal Piano”; Qvenilds metode er så selvsikker, så levende og leken, så smilende imøtekommende. Pianisten vet hvordan å få stille musikk til å høres ut som en fest hvor hvert minste detalj er like viktig, hvor blodbrus og sjeleføde roterer rommet og du som lytter er i sentrum.

Geir Sundstøl og Erland Dahlen er to av landets mest ettertraktede bandmedlemmer og profilerte musikere som nå er aktuelle med henholdsvis «Furulund» og «Blossom bells».
Sundstøls debut er var og melodisk, mens Dahlens andre soloalbum hensetter oss til filmatiske landskap. Flotte plater som vil få en unik forløsning da to verdener møtes ikveld, i hverandres låter og i improvisasjon!

Erland_Geir_web

Morten Qvenild – flygel, elektronikk, Geir Sundstøl – pedalsteel, gitarer, elektronikk, Erland Dahlen – trommer, perkusjon, elektronikk.

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Auser%3Aoslohenken%3Aplaylist%3A4SHSuMsuIbEktKaNaaS1mw