Moon Hooch + support: I LIKE TO SLEEP

Tett og svett fra to tøffe!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 290/240
  • Kjøp billett her!

Passionate power-dance-jazz

Vil, men kan ikke? Se nederst!

Da Moon Hooch spilte på Victoria i fjor vår, løfta taket seg og bølgene gikk høyt på det smekk fulle dansegulvet! Nå er det elleville Brooklyn-bandet tilbake med ny musikk og fullada batteri. Moon Hooch serverer et primalt og 100% dansbart jazzbrygg sterkt inspirert av EDM, dance og dubstep – bare med saksofon, trommer og en og annen synth. Det kan være smart å sikre seg billett tidlig, for dette blir vårens tetteste, svetteste og hippeste kveld!

Wenzl McGowen – saksofon, Mike Wilbur – saksofon, James Muschler – trommer

Vinnerene av Jazzintro 2018, aka årets beste unge jazzband, I LIKE TO SLEEP, er en energisk trondheimstrio med interesse for det moderne trondheimsjazzuttrykket, friimprovisasjon og 70-talls prog. Legg til den nokså utradisjonelle besetningen trommer, barytongitar og vibrafon i miksen, og du skjønner at dette er musikk som ikke eier grenser for hva som er mulig. Bør oppleves på konsert!

Amund Storløkken Åse – vibrafon, Nicolas Leirtrø – barytongitar, Øyvind Leite – trommer

Vi tror ikke det finnes et bedre sted enn Victoria ikveld klokka ni, men, kan du absolutt ikke, kan du gløtte innom likevel, vi livestreamer nemlig hele greia! Bli med, på din måte!