Meg og kammeraten min – plateslippfest!

Vennene feirer ny plate med enda flere venner!

  • Fri alder, dørene åpner kl. 14.00
  • 150 / 100 for barn u. 12 år
  • Kjøp billett her!

Celebrating their new album New Orchestral Hits 4 Kids with two concerts, one in English, one in Norwegian. This is the Norwegian one!

Møt Meg og kammeraten min, eller Mr. E & Me som de nå også kaller seg, i det de lanseres for resten av verden! Velkommen til Rotteplaneten, en verden av psykedelia, ellevill lek med ord og uredd omgang med tøys og alvor. Vi feirer plata New Orchestral Hits 4 Kids med to familiekonserter på Victoria, en på engelsk og en på norsk, og konsertene er så ulike at dere vil ha stor glede av begge, denne kl 14.30 er den norskspråklige.

Vi som jobber på Nasjonal jazzscene er stolte av å presentere Meg og kammeraten min, og Mr.E & Me, for barn i alle aldre. Stor popmusikk, jazz og orkestermusikk møtes i et tekstunivers fullt av farger og sprø ideer. Det er som om bandet svever. Alt virker lekende lett, med mye innhold og kjente situasjoner sett med helt særegne briller. Meg og kammeraten min er i særklasse engasjerende utøvere med god publikumskontakt og masse lun humor. Idag har de utvidet besetningen med Oslo Strings og en brillefin rytmeseksjon, dette gleder vi oss veldig til!

Martin Hagfors – sang, gitar, piano, Erik Johannessen – sang, trombone, keyboard, Heming Valebjørg – perkusjon, Ola Høyer – bass, Lise Sørensen Voldsdal – fiolin, Lina Årnes – fiolin, Isa Caroline Holmesland – bratsj, Kaja Fjellberg Pettersen – cello

Se begge konsertene for et tillegg på 50 kr. Billettene for begge kjøpes via den engelskspråklige billettsiden, lenke her. Den konserten begynner kl 13.00.

Meg og kammeraten min på internett:

YouTube

Meg og kammeraten min på Facebook

www.neworchestralhits4kids.com