Majken Christiansen

Jazzradioens venner: En aften for swing og mainstream

  • Torsdag 13. desember 2012
  • 20.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 250
  • Kjøp billett her!

Jazzradioens venner er et initiativ fra ildsjelene Tore Sandnæs, Peter Malling og Stein Kagge. De ønsker å presentere jazzgodbiter fra swing og mainstream-tradisjonen. I løpet av fire konserter denne høsten vil du få anledning til å høre landets yppertste musikerere innen denne sjangerern.

Majken synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være én av inspirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, og uansett hva hun synger, så fortolker og formidler hun de klassiske tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning.

«Vi er glade for at et godt voksent jazzpublikum og musikere nå får et skikkelig tilbud for å høre/spille jazzen man selv har vokst opp med og har et nært forhold til. Det er spesielt viktig og særdeles gledelig at vi på vegne av den voksne jazzgenerasjonen har fått til dette samarbeide med Nasjonal Jazzscene som er live-jazzens ansikt utad i Norge. Det er vårt ønske å trekke en linje fra Metropol og Malla-tiden og frem til dagens Nasjonal jazzscene» Tore Sandnæs