Losen Records Label Night

Et selskap med 100 flotte utgivelser må feires!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Kjøp billett her!

Losen Records present three albumrelasing bands from Stockholm, Moscow and Milan

Må du feire hjemme denne fredagen, så live-streamer vi hele Losen-bonanzaen! Se nederst!

OBS! Konsertstart kl. 20.00!

Losen Records ble grunnlagt i 2010 av Odd Gjelsnes, som allerede da hadde drevet distribusjonsselskapet MusikkLosen siden 1997. Dag Arnesens Norwegian Song 3 fikk æren av å åpne ballet, etterfulgt av en jevn strøm av plater med norske og utenlandske jazzmusikere. Ved siste opptelling nærmet Losen seg hundre utgivelser.

Det er klart at en slik innsats må feires! Vi setter derfor av en hel fredagskveld i oktober der Losen får presentere plateaktuelle artister for Victoria-publikummet.

Steinar Aadnekvams Freedoms trio
Freedoms trio spiller musikk som favner både jazz og musikk fra tre kontinenter. Minst. Steinar Aadnekvam har i et tiår pendlet mellom Sverige og Brasil, og noe av det første han gjorde på Losen var å gjøre plate med den brasilianske bassisten Rubem Farias og svensk-mosambikiske Deodato Siquir. Nå kommer oppfølgeren Freedoms trio II.

Steinar Aadnekvam – gitar, Rubem Farias – bass, Deodato Siquir – trommer

Lorenzo de Finti Quartet
Etter mange år i den elektriske delen av jazzen følte Lorenzo de Finti at det var på tide å vende bladet og finne fram til et akustisk sound med større rom for stillhet og kammermusikalsk intensitet. Dette er uforfalsket moderne, melodiøs jazz som puster og lever! Hør utdrag fra plata på Soundcloud.com

Lorenzo de Finti – piano, Gendrikson Mena – trompet, Stefano dall’Ora – bass, Marco Castiglioni – trommer

LRK trio
Fra Moskva kommer pianotrioen LRK med moderne og sofistikert jazz. Låtskriver Lebedev står i dyp gjeld til den russiske komponisttradisjonen, som han på virtuost vis destillerer og løfter inn i det 21. århundret. Alle som savner EST har noe å glede seg til!

Jevgenij Lebedev – piano, Anton Revnjuk – bass, Ignat Kravtsov – trommer

Konserten til Lorenzo de Finti Quartet er støttet av Det Italienske kulturinstituttet i Oslo

Her sender vi festkvelden direkte! Tune in litt før kl. 20.00!