Kurt Elling – The Beautiful Day

Kurt Elling synger julen inn!

  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 450/390
  • Kjøp billett her!

Kurt Elling sings Christmas

Vokaljazz er populært langt utover den harde kjernen av entusiaster, men i rekka med profilerte, mannlige jazzvokalister er det av en eller annen grunn ganske glissent. Du kunne antageligvis invitert hele gjengen på kaffe og fortsatt hatt plass til en bassist eller to rundt bordet. Men som alle vet: små selskap er vel så hyggelige som store. Praten går lett og det er nok kake til alle. Og der, øverst ved bordet, sitter vokaljazzens ubestridte kaptein, Kurt Elling! Mannen med den store, varme stemmen og peishylla full av grammypriser og gullplater.

Når han nå kommer til Victoria midt i adventstida, er naturligvis sekken full av julestemning! The Beautiful Day som kom for et par-tre år siden, er noe så sjeldent som en kul, sofistikert  juleplate, milevis fra søtladne versjoner av O helga natt. Kurt Elling og et strålende band tolker og improviserer over kjente og ukjente julesanger og drar dem ut av komfortsonen der de får skinne litt ekstra.

Ta deg en pustepause i førjulsstria – det har du fortjent!

Kurt Elling – vokal, John McLean – gitar,  Marquis Hill – trompet, Stu Mindeman – tangenter, Clark Sommers – bass, Christian Euman – trommer