Kortreist! – Silent Fires, Emilie Bjørnstad / Øystein Aarnes Vik, Emil Brattested solo

Rett fra ovnen

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis!

Kortreist er kvalitetsbesøk fra Norges musikkhøgskole, rett fra øvingsrommet via T-banen og inn til oss. Ikveld møter du:

Silent Fires
Spiritualitet – i all sin betydning og avledninger – er inspirasjonen til denne kvartetten fra Oslo. Silent Fires er et norsk-italiensk elektroakustisk ensemble med sanger Karoline Wallace, trompetspiller Hilde Marie Holsen og den italienske pianisten Alessandro Sgobbio, som også komponerer musikken.

Karoline Wallace – vokal, Hilde Marie Holsen – trompet, elektronikk, Alessandro Sgobbio – piano

www.alessandrosgobbio.it   –  www.hildeholsen.com

Emilie Bjørnstad / Øystein Aarnes Vik
Vokalist Emilie Bjørnstad og trommeslager Øystein Aarnes Vik spiller versjoner av andres låter, egenskrevne låter og improviserer i duoformat. Konserten er en del av Emilies masterstudier i improvisert musikk/jazz, og baserer seg på hennes egne repertoar og en visjon om, på innovativt vis, å bryte opp singer/songwriter-sjangeren med fri improvisasjon.

Emilie Bjørnstad – vokal, Øystein Aarnes Vik – trommer


Emil Brattested med Mike McCormick
Emil Brattested har gjort en innspilling av solokomposisjoner for pedal steel gitar som en del av sitt masterstudium ved Norges Musikkhøgskole. Motivet bak prosjektet er å bli bedre kjent med instrumentet, og å presentere i det et nytt format. Komposisjonene er først og fremst inspirert av pedal steel gitarens særegenheter, begrensninger og muligheter. Her presenteres noe av dette materialet, i tillegg til mer eller mindre fritt improviserte strekk. Med på denne konserten er canadiske Mike McCormick som bidrar med live electronics og utvider lydbildet ved å bearbeide lyden av pedal steel gitaren underveis.

Emil Brattested – pedal steelgitar, Mike McCormick – live electronics