Klangen av Hoem

Nypusset sangskatt

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 320/270
  • Kun streaming

Smittevernsrestriksjonene i Oslo vedvarer så vi får beklageligvis ikke ha publikum på konserten Klangen av Hoem 25. mars! Kjøpte billetter blir automatisk refundert til kontoen billettene ble betalt fra, du vil få en mail fra Ticketco om prosessen her.

Men hele ensemblet kommer fortsatt til Victoria og holder konsert og den kan du oppleve hjemme! Vi kan love deg at det blir bra, billetter finner du her!

Edvard Hoems lyrics with reimagined music

Både publikum og anmelderene var begeistret etter å ha opplevd Ine Hoem og Erlend Skomsvolls hyllest til Edvard Hoem i 2019. 70-årsdagen ble en sangfest fremført av et spennende orkester for et utsolgt Bjørnsonhuset under Moldejazzen. Klangen av Hoem speiler Edvard Hoems lange forfatterskap som sangtekstforfatter i samarbeid med ulike komponister, arrangert på nytt og satt i sammenheng av Erlend Skomsvoll.

Skomsvoll har i samarbeid med Ine Hoem plukket ut de fineste sangene med melodier av Henning Sommerro, Håkon Berge, Kurt Weill og Jo Skaansar. Så har han skallet dem av og ned til den unike klangen i Hoems forfatterskap. Skrevet for og framført av et orkester bestående av noen av Norges mest melodiske og innovative jazzmusikere får vi jazz i møte med viser møter salme møter improvisasjon, toppet med den nydelige strykekvartetten Oslo Strings!

Ine Hoem, vokal, Erlend Skomsvoll, piano, Martin Myhre Olsen, Hanna Paulsberg, Elisabeth Lied Trøen, John Pål Inderberg – saksofon, Birger Mistereggen – perkusjon, munnharpe, Trygve Fiske – bass, Håkon Mjåset Johansen – trommer
Oslo Strings: Ragnhild Lien, Lise Voldsdal, Isa Caroline Holmesland, Kaja Fjellberg Pettersen
Rune Børø – lyd

Foto: CF-Wesenberg | Kolonihaven