Kjersti Stubø Band – avlyst!

Desverre avlyst!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 200/150
  • Billettsalg stoppet

Pga. sykdom er denne konserten desverre avlyst, opplysninger om refundering kommer snart! Vi håper å få til en ny konsert senere! Send oss en mail ved spørsmål om refundering av billetter

Gjemt bort i en eske på loftet fant søsknene Kjersti og Håvard Stubø en ekte jazzskatt! Thorgeir Stubø, far og annerkjent jazzgitarist hadde etterlatt seg en stor bunke spennende komposisjoner hvor av mange aldri var blitt framført. Musikken som opprinnelig var instrumental har fått nyskrevne tekster på nordnorsk og samisk av Kjersti Stubø og har blitt et nydelig stykke gjennopplivet jazzhistorie og fornyelse. Gruppa har lagt mye arbeid i arrangeringen av låtene og formidler materialet med mange nikk til sin far.

På konserten får dere også høre låter signert Terje Bjørklund og Karstein Hansen, med nyskrevne tekster og spennende arrangement.
Kjersti Stubø er en av landets ledende jazzvokalister, den myke, lekne og melodiøse stemmen hennes er ettertrakta og sjelden. Sammen med et band sylskarpe musikanter spår vi en stor konsertopplevelse denne lørdagen!

Kjersti Stubø – vokal, Jørn Øien – piano, Håvard Stubø – gitar, Mats Eilertsen – bass, Håkon Mjåset Johansen – trommer