Kids in Jazz

Ungdom på alvor

  • Fri aldersgrense. Dørene åpner kl 17.00
  • 50/20
  • Billetter kjøpes i døren

Kids in Jazz er en internasjonal minifestival for de yngste jazztalentene. Festivalen ble etablert i 2012, gjennom et samarbeid mellom Improbasen, Sapporo Junior Jazzschool, Nasjonal Jazzscene, Oslo Jazzfestival og Barnas Jazzhus. Kids in Jazz 2014 er her for å swinge deg!

På Kids in Jazz har deltagerne konserter på utescenen ved Spikersuppa, Nasjonal Jazzscene Victoria, Kulturhuset i Oslo, Cafeteatret og Barnekunstmuseet, i tillegg får de være med på konserter i samarbeid med Oslo Jazzfestival, Kids in Food (matjam), sightseeing i Oslo og andre sosiale aktiviteter. Info om artistene legges ut fortløpende på www.kidsinjazz.com.

På Victoria kan du oppleve de ypperste av de yngste jazztalentene. Kids in Jazz har skapt et nettverk, der barn med samme lidenskap forflytter seg over store avstander for å utvikle morgendagens jazz, og etablere vennskap som varer livet ut.

Arrangøren Improbasen ble med Barnas Jazzcafé kåret til Årets Jazzklubb 2013, og det er velfortjent! Gjennom Improbasens opplæringsmodell, får unge jazzmusikere et enormt løft i møte med drevne jazzimprovisatører og veien går videre til konserter, studioopptak og samspill med likesinnede fra alle verdenshjørner!