Karin Krog & The In-between-times

Varmen fra kunnskap

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 240/190
  • Få billetter!

Med Oslo kommunes oppdaterte smittevernsregler kan vi endelig ha noen publikummere i salen. Vi åpner opp for 50 plasser, mest til sesongkortholdere, men også i salg!

Det blir også konsert hjemme hos deg! Jazzscenen skifter midlertidig navn til Nasjonal jazzkringkasting og sender deg Karin Krog & The In-between-times live fra Victoria klokken 20.00. Lenken til streamen finner du nederst her.

Bandet får konserthonorar fra oss, så om dere setter pris på konsertene må dere gjerne Vippse oss en konsertbillett, men det er helt frivillig. Vi deler inntektene likt med artistene, vårt Vippsnummer er 77039.

Lyrical ballads and swingin’ standards

Hva kan man si om Karin Krog som ikke allerede er sagt? Hun har vært med helt fra begynnelsen. Fra restaurantjobber med Kjell Karlsens orkester på femtitallet; fra hun som første norske jazzmusiker fikk gitt ut en langspillplate under eget navn; fra hun tok saken i egne hender og stiftet og ledet Norsk jazzforum; gjennom et eksperimenterende og smått avangardistisk syttitall; til hederspriser og St. Olavs Orden; og fortsatt like aktuell, med Spellemannpris så sent som i 2013, samplet av hip-hop-artister og et forbilde for generasjoner av musikere. Frijazz, standardlåter, funky soul, storband og solo: Karin Krog har gjort alt!

Siden 2008 har hun også spilt med The In-between-times, som foruten Krog består av Staffan William-Olsson og Terje Gewelt – to eminente musikere i seg selv og viktige aktører i hovedstadens musikkliv. Repertoaret er i all hovedsak på mainstreamsida av Krog-skalaen, der lavmælte og lyriske ballader avløses av swingende klassikere. En genuin jazzopplevelse!

Karin Krog – vokal, Staffan William-Olsson – gitar, Terje Gewelt – bass