Karin Krog – 80!

Jubilanten feirer sitt publikum!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 270/220
  • Kjøp billett her!

Still going strong. Norway’s queen of jazz turns eigthy!

En legende fyller år og er selv vertinne for den store festen. Vi skal boltre oss i flere av Karin Krogs prosjekter, så forvent deg en gledens kveld med mange smaker fra hennes fantastiske karriere!

Karin Krog er uten tvil en av landets viktigste jazzmusikere og har vært det siden hun debuterte med soloplate i 1964. Hun opptrådte på den aller første utgaven av Kongsberg Jazzfestival samme år og har gjennom en lang karriere stadig evnet å fornye seg. Krog har med stor utforskertrang og åpent sinn eksperimentert med vokalteknikker og elektronikk, turnert verden rundt med både norske og internasjonale medmusikanter og opparbeidet seg et stort publikum både hjemme og ute. Så sent som i 2013 mottok Karin Krog Spellemannprisen i jazzkategorien for plata ”Songs About This and That” med John Surman. Hun har også blitt samplet av hip hop-artisten Madlib og forvalter selv sin egen katalog. På hennes eget selskap Meantime Records utkommer også en fyldig jubileumsboks fylt med godbiter!

Norges suverene vokalveteran har lagt opp til et fyldig og fargesprakende jubileumsprogram. I kveld, i forskjellige konstellasjoner, treffer du Vigleik Storaas – piano, Morten Gunnar Larsen – piano, Tom Olstad – trommer, Terje Gewelt – bass, Staffan William-Olsson – gitar, John Surman – saksofon, Karin Krog – vokal

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Aartist%3A28TWIpfM0tJzuNBWeUvTvt