Utsatt! Julian Lage Trio

Konserten flyttes til 11. mars 2021

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • Utsatt til 2021

Denne konserten er utsatt til torsdag 11. mars 2021. Kjøpte billetter gjelder på den nye datoen. Arrangementet finner du her.

New York’s guitar virtuoso Julian Lage plays the songs he love so much it hurts!

Ojoj, her venter en godbit! For hvem kan vel motstå en varm og luftig gitarlyd som er akkurat passe fuzzy rundt kantene? Julian Lage var lenge hyllet som den store virtuosen på akustisk gitar, men for et par år siden åpnet han døra til gutterommet og henta ut igjen den gamle, gode Telecasteren. På plata Arclight tok Lage for seg jazzen fra første halvdel av forrige århundre – før bopen endret alt. Forrige album, Modern Lore, bestod av egne låter, med en helt egen melodifølelse og energi.

Og nå, du vet at når du plukker opp ei plate som heter Love Hurts signert Lage, kan det ikke gå galt! Fabelaktige glimt i øyet-covere av udødelige sanger fra de siste 60 år med amerikansk låtskriverkunst. Det begynner med David Lynch, via Coleman og Jarrett til Roy Orbison. Eklektisk ja, men med en tydelig ide. Drevet fram i et ikonisk trioformat med Dave King fra Bad Plus på trommer og Jorge Roeder (Shai Maestro, Nels Cline) på bass, kollapser tiårene til tre og et halvt minutt lange brilliante låter, tidløse og samtidige på en gang.

Trioen solgt ut hos oss i 2018, ikke la hjertet ditt knuses i år!

Julian Lage – gitar, Jorge Roeder – bass, Dave King – trommer