Jonas Cambien Trio // Påskestrømming

Påskestrøm #7

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 100/500 for alle!
  • Kjøp billett her!

Nypremiere torsdag 01. april, kl 19.00 og tilgjengelig i en uke. Billett kr 100

Denne konserten er en av mange fantastiske konsert-strømminger vi har sendt fra Victoria på Karl Johan i år. Vi samler dem og legger ut på nytt i den stille uken, hele programmet finner du under! En ny konsert blir lagt ut kl. 19.00 hver kveld i påsken og er tilgjengelig i en uke. Har du kjøpt en billett kan du se konserten så mange ganger du ønsker i løpet av tre dager. Billettene koster 100 kr eller kjøp et festivalpass her og se alle konsertene for 500 kr.

Superb trio combining freedom with restraint

Som en forsmak på det nye, tredje, albumet fra Jonas Cambien Trio, er det en svært spennende konsert du kan slippe inn i stua! Platen Nature Hath Painted the Body kommer nå i slutten av mars på det anerkjente Clean Feed records. Bandet fortsetter sin fine reise i åpen musikk, her er det ingen sjangertro, men en puls og nerve som formidles på en uimotståelig måte!

I Jonas Cambien Trio brytes frihet og strenghet mot hverandre. Musikalske rammer oppheves, parallelt med at åpne rom blir sirklet inn og gitt konkret form. Det er akustisk, luftig og moderne i ånden til Cecil Taylor, Alexander Schlippenbach og den friere delen av sekstitallet. Både debutplata A zoology of the future og oppfølgeren We must, mustn’t we ga plateanmeldere anledning til å finne fram superlativer og stjernedryss. Men, som vi alle vet, dette er musikk som lever mest og best på en scene, foran et lyttende publikum. Da åpner ørene seg litt ekstra, muligheter oppstår, uventede ting skjer. På konsert, denne gangen hjemme hos deg! Åpne opp, det vil du ha stor glede av!

Jonas Cambien – piano, André Roligheten – saksofoner, Andreas Wildhagen – trommer

Foto: Stein Hødnebø
Filmet på Victoria – Nasjonal jazzscene 12.02.21

Nasjonal jazzscene // Påskestrømminger
Fredag 26. mars // Steinar Raknes & The Stillhouse Band
Lørdag 27. mars // Hedvig Mollestad Trio
Søndag 28. mars // Ellen Andrea Wang & Andreas Ulvo
Mandag 29. mars // Espen Berg Trio
Tirsdag 30. mars // New Dance
Onsdag 31. mars // OJKOS spiller: Festkonsert!
Torsdag 01. april // Jonas Cambien Trio
Fredag 02. april // Red Kite
Lørdag 03. april // Klangen av Hoem
Søndag 04. april // Torun Eriksen med Spirit in the Dark

Festivalpass til alle konsertene finner du her.

INFORMASJON:
* På din tilsendte e-postbillett finner du en lenke til konserten, denne åpner opp for konserten på din nettleser.
* Har du Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV eller Fire TV Stick, så har Ticketco laget en egen app for disse. Mer info om dette finner du her: https://support.ticketco.events/hc/en-us/articles/360016936180-TicketCo-TV-Livestream-FAQ-for-audience

ENGLISH:
* Tickets are 100 NOK which is approximately 9£/ 10€/ 12$ each.

* You will get an e-mail with a link to the stream in your web browser. Your ticket will be valid for 3 days.
* If you want to watch on your Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV or Fire TV Stick you can via a Ticketco app. Instructions here: https://support.ticketco.events/hc/en-us/articles/360016936180-TicketCo-TV-Livestream-FAQ-for-audience