John McLaughlin and the 4th Dimension – ekstrakonsert!

TORSDAGENS EKSTRAKONSERT ER FLYTTET TIL FREDAG KL 18.00

  • 18 år. Dørene åpner kl 17.00
  • 450/ 390,-
  • Kjøp billett her!

NB! På grunn av dødsfall i nær familie til et av bandmedlemmene er ekstrakonserten flyttet til FREDAG 28.11 kl 18.00!

Dette besøket krevde to konserter rett og slett, vi er glade for å kunne sette opp en ekstra konsert! Det er fantastisk at vi igjen kan ønske et gitarikon tilbake til oss, og det med det samme bandet som både skapte furore og årets fantastiske livealbum The Boston Record. Det blir selvfølgelig total gitarkontroll, noen påstår sågar at McLaughlin er en av de viktigste instrumentalistene på kula vi bor på! Til glede for nye og gamle fans, ser han både forover og bakover med sine angrep gjort i smittende glede, The Mahavishnu Orchestra bor i hjertet av mannen, men skapertrangen gløder like sterkt. I ryggen har han et stjernelag som også innehar bøtter med energi og rullelange cv´ er. De har holdt sammen gjennom hundrevis av konserter, og det er lett å høre at de passer hverandre perfekt. Det blir høyt, fett og lekent fra et band i musikalsk toppform!

John McLaughlin – gitar, Gary Husband – keys, Etienne Mbappé – bass, Ranjit Barot – trommer

Konserten var opprinnelig planlagt til torsdag 27.11, men kan ikke gjennomføres på grunn av begravelse. Konserten fredag kl 21.00 blir ikke berørt, og vi har fått mulighet til å sette opp en ny konsert fredag 28.11 kl 18.00 som erstatning for torsdagen. Kjøpte billetter til torsdag 27.11 benyttes altså til konserten fredag 28.11 kl. 18.00. Konserten kl 21.00 er utsolgt og billettene kan dessverre ikke benyttes til denne konserten.

Hvis du ikke har anledning til å gå på konserten kl 18.00 på fredag, kan billettene refunderes.
Ubenyttede billetter vil åpnes for refundering fra mandag 01.12.
TicketFast-billetter refunderes ved å ringe Billettservice kundesenter tlf 815 33 133. Billetter kjøpt på Narvesen/7Eleven refunderes der.

Sammen med artisten beklager vi situasjonen, og håper du som har kjøpt billett til torsdag har anledning til å komme fredag kl 18.00 for å oppleve en av jazzens store ikoner på vår intime scene!

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:6dav3vPoK7t3voEnd7dnWM