Jazzaid 2014

Jazz for en god sak!

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 320,-
  • Kjøp billett her!

Jazzaid er for deg som vet å sette pris på vakker, lett tilgjengelig og melodiøs jazz og som samtidig ønsker å støtte flere gode saker, mens du lytter! En fantastisk måte å gi støtte på, spør du oss. Du er sikret en jazzkveld med mening; billettinntektene går uavkortet til humanitære prosjekter! Kostnadene er på et minimalt nivå og alle som stiller opp, inklusive musikere og konferansier, gjør det gratis som ren hjertesak.

Det er med stor glede vi inviterer til den 12. JAZZAID i historien med et svært flott musikalsk bidrag; JOHN KÅRE HANSEN NORTHERN CONCEPT

Konferansier er Torstein Ellingsen og jazzkonsertene starter kl. 1930.

Mottakere av alt overskudd går til Basecamp Explorer og Sabona.

NB! Jazzaid er et veldedighetsarrangement. Sesongkortet gjelder derfor ikke.

Om JOHN KÅRE HANSEN NORTHERN CONCEPT

John Kåre Hansen & Northern Concept er noe av det mest melodiøse og vakre fra norske jazzmiljøer de senere årene. Undertegnede overvar JKH konsert på Nasjonal Jazzscene i vår, og jeg kan skrive under på at det var hinsides vakkert og velspilt. For de som liker Pat Metheny Griup, John Scofield el.l. vil dette garantert falle i smak.

Etter at gitarist og komponist John-Kåre Hansen lanserte bandet Northern Concept og albumet DAYS, har lovordene haglet både fra inn- og utland. Nå står Oslo for tur.

Gitarist og komponist John-Kåre Hansen har vært aktiv i det nordnorske jazzmiljøet i mange år. Med sin varme gitartone har han en helt egen evne til å knytte sammen den internasjonale, melodiøse jazztradisjonen med nordlige, arktiske impulser. Født i Alta i 1978, bosatt i Bodø og med utdannelse fra Tromsø, kan man også med rette si at han er trygt forankret i det nordnorske.

MAJKEN CHRISTIANSEN KVINTETT som var tidligere annonsert, er desverre avlyst pga sykdom.

CSR-seminaret blir som vanlig arrangert kl. 1630-1830 i forkant av jazzkvelden.