Jassbox: Fieh!

Jazzdanseskoa på – Fieh er tilbake i boxen!

  • Lørdag 25. november 2017
  • 21.00
  • 20 år. Dørene åpner kl 21.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Verdensbestejassbasertedanseklubb, erru med?! DJene Erik Holm og Espen Horne vet hvordan man koker fest på jazz, jingler og annen musikk med slinger. Her får du ut på gulvet-garanti og varme såler, bredt glis og dobbel hjerterytme.

 Klubben har alltid med seg et liveband utenom det vanlige, gjerne dansegulvsvennlig, tilgjengelig, men med gode kanter. I kveld? Finn det ut på facebook.com/JassboxOslo!

Fieh har vel etterhvert etablert seg rimelig bra blant landets yngre soul, r&b og jazz brigade. Med uhyre sterke opptredener på Nattjazz i Bergen, Parkteateret og Nasjonal Jazzscene i Oslo + gjennom Hester V75s Vibbefanger.

Jassbox Oslo har fått gleden av å jobbe med Fieh ved et par fantastiske anledninger og kan si med hånden på pumpen at dette nok blir enda en 100% ærlig, personlig og varm fremføring av nytt egenprodusert materiale. Nevnte kanskje at hun sist Jassbox fikk et helt fullpakket stående publikum på Victoria til å sette seg ned, simultant, som en spontan reaksjon på et refreng.  Fullkontakt, det er det det blir!

Kvelden går hardt ut med fullt trøkk fra dørene åpner, det er gratis inngang og masse glade folk, så det er all grunn til å komme tidlig. Gulvet er dekka!

20 års aldersgrense. Ingen vergeordning.