Jassbox: Tøyen Holding

Jazzdanseskoa på! Tøyen Holding sprenger boxen

  • Lørdag 28. oktober 2017
  • 21.00
  • 20 år. Dørene åpner kl 21.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

Verdensbestejassbasertedanseklubb, erru med?! DJene Erik Holm og Espen Horne vet hvordan man koker fest på jazz, jingler og annen musikk med slinger. Her får du ut på gulvet-garanti og varme såler, bredt glis og dobbel hjerterytme.

 Klubben har alltid med seg et liveband utenom det vanlige, gjerne dansegulvsvennlig, tilgjengelig, men med gode kanter. I kveld? Finn det ut på facebook.com/JassboxOslo!

Hva skjer når to gamle kamerater fra Oppsal og Lambertseter gjenforenes i Tøyengata for å jazze opp siggen, shotte Nemiroff og drikke naturvin? Tøyen Holding. En rapduo bestående av Fredfades og Mest Seff. Den mye etterlengtede Tøyen Holding-skiva fikk endelig fått se dagens lys takket være den nå internasjonalt anerkjente Oslo-labelen Mutual Intentions.

Gutta kaster ball over 14 fantastiske spor som utgjør en debutplate som kommer til å bli sett på som en moderne klassiker i det norske rapmiljøet. Power bars over jazzy beats om kvinner, eksklusive tekstiler, naturvin, kulinarisk vitenskap og det gode liv på Tøyen. Det er bare å holde seg fast og hitte opp genius.com i det gutta jazzer om livsstilen sin i referanserike eventyr.

Av gjester på plata finner vi den mystiske Ivar Strå, undergrunnshypen King Skurk One, Holmlia-legenden Pumba og den norske jazz/PiO-favoritten Kristoffer Eikrem.

Kvelden går hardt ut med fullt trøkk fra dørene åpner, det er gratis inngang og masse glade folk, så det er all grunn til å komme tidlig. Gulvet er dekka!

20 års aldersgrense. Ingen vergeordning.