Jassbox – Live: Action The Man +

….sånn jazz du kan danse til!

  • 20 år. Dørene åpner kl. 21.00
  • Gratis!
  • Gratis!

Action The Man aka Handlingens Mann aka Selim Mutic er nok lett Bergens, og antageligvis landets, ærligste og mest rytmesterke rapper. Derfor gleder vi oss så tullete MYE til å få ham til Jassbox Oslo sammen med beat & synth maker Peewee, Ivar Thormodsæter på slagting og trommer og ikke minst Sisi på soulvokalen. Stjernelag som gir deg noe du ikke har hørt maken til, enkelt og greit!

DJene Erik Holm og Espen Horne vet hvordan man koker fest på jazz, jingler og annen musikk med slinger. Her får du ut på gulvet-garanti og varme såler, bredt glis og dobbel hjerterytme. Klubben har alltid med seg et liveband utenom det vanlige, også det med mål om å få deg til å trives og rives med.

Kvelden går hardt ut med fullt trykk fra dørene åpner, det er gratis inngang og masse publikum, så det er all grunn til å komme tidlig! Du får også et fantastisk liveband i ellevetiden; gulvet er dekka!

Lik facebook.com/JassboxOslo og få oppdateringer på seneste sprell.

The DJ ́s Erik Holm and Espen Horne know how to get a dance floor cooking with jazz from the golden age and a live band as a bonus.