Jassbox: The Band Called Oh!

Varme hjerter fra nord

  • 20 år. Dørene åpner kl 21.00
  • Gratis inngang!
  • Gratis inngang!

DJene Erik Holm og Espen Horne vet hvordan man koker fest på jazz, jingler og annen musikk med slinger. Her får du «ut på gulvet»-garanti og varme såler, bredt glis og dobbel hjerterytme. Klubben har alltid med seg et liveband utenom det vanlige, også det med mål om å få deg til å trives og rives med.

Fra første stund har The Band Called Oh! fått strålende kritikker. Med inspirasjonskilder som D’Angelo, Erykah Badu, Robert Glasper, Ray Charles og Stevie Wonder har Tromsøbandet siden sin livedebut i 2011 vært en snakkis på grunn av sitt særegne og unorske sound. EPen «Lesson One: EP» gikk i 2011 rett inn på VG-lista og siden den gang har det gått slag i slag for de unge soulmusikerne. 100 konserter senere – fra Spania i sør til Finnmark i nord, gav bandet i mars 2014 ut sin etterlengtede fullengder «Stereosoul», og befestet med det i følge Dagsavisens Geir Rakvaag seg som «landets beste nye soulband».

Frode Larsen – vokal, Morten Steene – bass, Arnljot Nordvik – gitar, Eirik Fjelde – tangenter, Jonas Karlsen – trommer

Kvelden går hardt ut med fullt trykk fra dørene åpner, det er gratis inngang og masse publikum, så det er all grunn til å komme tidlig!

Lik facebook.com/JassboxOslo og få oppdateringer på seneste sprell.

Ses i kveld!

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:6Vrh2ox8bFF5ZGZIWn2PP8