Jassbox – FredFades, Ivan Ave, Bendik HK og Verk

Jass for gulv med hiphopbesøk

  • Lørdag 22. februar 2014
  • 21.00
  • 20 år. Dørene åpner kl 21.00
  • Gratis inngang
  • Gratis inngang

Jassbox Oslo øker gulvslitasjen 1000%, men vi bare smiler! Det gjør og resten av Victoria, klubben fra Bergen snurrer deg ut på jassgulvet garantert.

Konserten ikveld er en i overkant dedikert gjeng som slipper EP i disse dager! Fredfades & Ivan Ave er i tillegg til å være Oslos mest jazzy hiphop-duo, store jazz-elskere. De har i forskjellige konstellasjoner hatt gleden av å opptre på Victoria Nasjonal jazzscene før, og når de denne gangen har med seg trommeslager Bendik Hovik Kjeldsberg vil sample-baserte beats og frekt fraserte raps løftes til nye høyder!

Fredfades & Ivan Ave er i disse dager aktuelle med deres helt nye Breathe EP, sluppet på vinyl av engelske King Underground.

Verk mønstrer Victoria for andre gang i Jassboxens historie. Bergensrapperen tar turen over fjellet for å representere Totland, Nesttun og ikke minst…BLODBYEN. Ligger vel an til en aldri så liten posisjoneringsrunde, men på et urokkelig fredelig og vennskapelig plan. Sant…?Få med deg jazza versjoner av allerede jazza hiphop lørdag 22. februar!

Klubbkvelden er som vanlig fylt av liv og røre; Espen Horne og Erik Holm spinner finurlige små rytmiske jassperler fra 60- og 70-tallet. Fra 21.00 knittrer det i svingende jassvinyl, jassbox live sparker fra kl 23.00 og kvelden fortsetter med dansing og svimlende hygge helt til 03.00.