Jan Gunnar Hoff «Fly North»

Buddyprisvinneren flyr høyt

  • Fredag 13. februar 2015
  • 21.00
  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 200/150
  • Kjøp billett her!

– feat. Henriksen, Kleive, Jormin

Pianisten og bandlederen Jan Gunnar Hoff kommer til Nasjonal Jazzscene med sitt kritikerroste konsept ”Fly North” basert på platen med samme navn som allerede kort tid etter utgivelsen i januar 2014 ble utropt til en av årets beste plater. ”Fly North” er ett av de mest solgte jazzalbum i Norge i 2014 og er nominert til Spellemannspris i kategorien JAZZ.

Om live-versjonen av “Fly North”, skrev Terje Mosnes fra Kongsbergjazz 2014:
“Fra finstilt melodiframføring til fresende frijazz ble konsertversjonen av «Fly North» akkurat den forlengelsen av studioalbumet som skulle til for å gjøre lytteopplevelsen til den komplette lystseilasen”.

Hoff har de siste årene samarbeidet med artister som Alex Acuna, Mike Stern, Maria Joao. Han skrev også tingingsverket til Vossajazz i 2005 og har hatt eget band siden 1993, som bl.a spilte en legendarisk konsert med Pat Metheny i Molde i 2001. Hoff er offisiell Steinway Artist og mottok Buddyprisen, norsk jazz sin høyeste utmerkelse i 2014.

Vi kan glede oss til en fengende og sterk musikkopplevelse når Jan Gunnar Hoff endelig er tilbake på Jazzscenen med et sterkt line up:

Jan Gunnar Hoff – piano, Arve Henriksen – trompet, Anders Jormin – bass, Audun Kleive – trommer