Inferno Metal Festival: Arabrot / Massive Scar Era / Hamferð

Trippel Metalfest!

  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 250,-
  • Kjøp billett her!

Den første kvelden av hele 4 dager med Inferno Metal Festival, er en klubbkveld hvor Victoria er en av 8 scener rundt i Oslo. For 250,- + avgift kan du velge mellom hele 22 artister som vil holde det gående i over 5 timer. For billetter og mer informasjon besøk Infernos hjemmesider på www.infernofestival.net.

hamferd
HAMFERĐ – 21:00
Hamferð er en doom metal band fra Færøyene. Bandet blander vakre, langsomme og harmoniske partier med tung brutal death metal og resultatet er ekstremt atmosfærisk og gjennomført. Ved bruk av deres morsmål Færøysk i tekster høres bandet helt unikt ut. Hamferð vant velfortjent Wacken Metal Battle 2012 – der de konkurrerte med et stort antall metal-band fra hele verden. Debutalbumet «Evst» ble utgitt i fjor og høstet mange gode anmeldelser fra pressen. Dette er et unikt band å se på Inferno Metal Festival og ikke noe du vil gå glipp av.
 www.facebook.com/Hamferd

massivescarera
MASSIVE SCAR ERA – 22:15
Massive Scar Era kommer fra Egypt og startet i 2005. Navnet er et ordspill på ordet «mascara» siden bandet en gang startet som et rent jenteband. I dag består Massive Scar Era av to menn og to kvinner. Bandet har en ganske unik sound, og kan være vanskelig å beskrive. Det er i utgangspunktet kvinnelig frontet metal og alternativ rock, med et interessant fiolin malt inn lyden. Men det beste er bare å sjekke ut bandet selv under Inferno Metal Festival 2014.
 www.massivescarera.com

arabrot_web-630x427
ARABROT – 23:30
Arabrot er et Spellemannsprisvinnende støyrock-band fra Haugesund. Bandet har siden starten i 2001 gitt ut en mengde med EPer og fullengdere. Likevel er de fortsatt best kjent for sine eksplosive og energiske live-opptredener. Så hvis du liker det støyende, kraftig og dynamisk – så er dette et band du ikke vil gå glipp av.
 www.arabrot.com

Arrangør: Inferno festivalen, sesongkortet gjelder ikke.

https:/.spotify.com/?uri=spotify:user:oslohenken:playlist:0UctFvRy25f2CAR506AE5l