Humming People

Lyset og mørket

  • 18 år. Dørene åpner kl 20.00
  • 220,-
  • Kjøp billett her!

Support: Darling West

Fra speilglatt asfalt i Oslo og lauvskogen på Toten stormer det fram et dønn ærlig band, med bærere av Americana-musikkens rynker og dens kulturelle arv. Inspirert av gamle helter som Johnny Cash og Bob Dylan viderefører de en lenge elsket musikkform, ikledd en mer moderne drakt.

Låtene har distinkt skarphet, en intimitet og dyp musikalsk skjønnhet, svøpt i poetiske tekster. De forteller deg historier om livet slik det er; dets skjønnhet og styggedom, på sitt beste og verste. Det er kontrastfylt, lik en nyvasket hesterygg som glinser i solen, mot en usynlig buk som skittent svetter mot jorden.

Bandet slapp 7. mars 2014 sitt 3. album, «City of Lost Men». Produsent Phil Madeira ble så begeistret over resultatet at ringte noen venner og plutselig ble Emmylou Harris, Holly Williams og Sam Bush (Krauss, Swift) hedersgjester på albumet. Første singel «Silver Spoon» ble A-listet på NRK P1 og roterte i 13 uker.

Velkommen til et nært og ærlig møte på Oslos fineste konsertsted!

Arrangør er Artistpartner, sesongkort gjelder ikke.

Support:
Darling West er en akustisk trio med musikalske røtter i den amerikanske folkemusikken. I 2014 gav de ut sin debutplate Winter Passing som ble nominert til Spellemannspris i countryklassen. Med gitar, mandolin, banjo og tette vokalharmonier gir de noe ærlig og ekte til alle som tar seg tid til å lytte.

www.darlingwest.no

https:/.spotify.com/?uri=spotify:album:169AMYz2APsKnNgLXgRuii