Hubrokveld: Moskus med Nils Økland og Erlend Apneseth Trio – release!

ENDRET LINE UP, men fortsatt to sylskarpe band fra Hubro!

  • 18 år. Dørene åpner kl. 20.00
  • 200/150
  • Kjøp billett her!

Først annonserte Building Instrument er desverre avlyst på grunn av sykdom. Om du på bakgrunn av denne endringen ønsker å få billetten refundert, har du anledning til det. Er billettene kjøpt på nett, så kan du ringe Ticketmaster Norge på 815 33 133, så blir billettene refundert direkte. Om de er fysiske billetter, så refunder på utsalgsted eller i luka på Victoria – Nasjonal jazzscene i åpningstiden.

Erlend-Apneseth-Trio
Men det er virkelig ikke bare sorgen, som erstatter har vi fått et annet fantastisk band fra Hubro, også med en rykende fersk og flott utgivelse. Rytmist Øyvind Hegg-Lunde fra nettopp Building Instrument er en av de tre i Erlend Apneseth Trio. Ledet ann av hardingfelespilleren Apneseth tar denne trioen med deg på en vill improvisert tur uten hensyn til fjellvettreglene. Jan Granlie i Salt peanuts.eu sier om den nye plata «… hele veien er musikken spennende og fascinerende. Det låter fjell og fjord, Japan, trolsk, eksperimenterende og ytterst vitalt.»

Vi mener at det også høres ut som Godspeed You! Black Emperor i trio-format, innspillt rundt et bål i Jølster, som det også går ann å kline litt til. Energisk, tøft og vakkert! Mer info hos Hubro.

Erlend Apneseth – hardingfele, Stephan Meidell – gitar og effekter, Øyvind Hegg-Lunde – trommer og perkusjon

630x420xmoskus

Moskus er kanskje unge, men de har allerede plukket med seg to spellemannsnominasjoner. På den nye plata har de slått seg sammen med landets mest grenseløse felespiller, Nils Økland.

Anja Lauvdal – piano, Nils Økland – feler, Fredrik Luhr Dietrichson –  bass, Hans Hulbækmo – trommer

Record label Hubro presents two exciting album releases from two exciting bands

https:/.spotify.com/?uri=spotify%3Auser%3Aoslohenken%3Aplaylist%3A641kuUzeufKt0lIiRp6BcN