Hubro Label Night: Moskus + Building Instrument + Mats Eilertsen Trio

Tre ganger tre!

  • 18 år. Dørene åpner kl 19.00
  • 200/150
  • Kjøp billett her!

For livestream, se lenger ned.

Platelabelen Hubro gir ut vital og viril norsk jazz og impro. Nå får de disponere Victoria en hel kveld, og har plukket ut tre trioer de har ekstra lyst til å vise fram.

Moskus er kanskje unge, men de har allerede plukket med seg to spellemannsnominasjoner. Albumet Mestertyven er en potensiell klassiker; en mix av rå energi og moden refleksjon. Litt komponert, litt fritt.

Anja Lauvdal – piano, Fredrik Luhr Dietrichson –  bass, Hans Hulbækmo – trommer

Bergensutsprungne Building Instrument befinner seg i et egendefinert ingenmannsland mellom det elektroniske og det organiske, mellom pop og impro, der vokalist Mari Kvien Brunvoll synger på moldedialekt og lekende improvisering er det som gjelder.

Mari Kvien Brunvoll – vokal, sampler, zither, percussion, kazoo, Øyvind Hegg-Lunde – trommer, perc, Åsmund Weltzien – synthesizer, elektronikk, melodica

Bassist Mats Eilertsen og hans trio trenger vel knapt å introduseres. Melodirike låter og brønndyp bassing har truffet en nerve hos publikum, langt utover landegrensene. Samspillet er tettere enn Oslo-tåka i januar, og det er aldri et likegyldig øyeblikk. Triojazz på sitt aller beste!

Harmen Fraanje – piano, Thomas Strønen – trommer, Mats Eilertsen – bass

Tett på nett:
Hubrotrioene ikveld er for bra til ikke å deles, uglene må på internett! Live fra kl. 20.00 kan du oppleve korte, intense sett fra Moskus, Building Instrument og Mats Eilertsen trio i din egen sture, unnskyld, stue! Å være tilstede på Victoria er best, men dette er jaggu ingen dårlig erstatter! Stream levert av Millimedia.

Sitt der, klikk her: