HøstJassbox: En kasse med løv! – Live: Fieh

Rak og rivende

  • Lørdag 24. september 2016
  • 21.00
  • 20 år. Dørene åpner kl. 21.00
  • Gratis!
  • Gratis!

Mmm, sesongens første Jassbox, Oslos kanskje fineste danseklubb av en euforisk hjemme-alene fest på jassklubben. DJ´ene Holm og Horne disker opp nye klassikere av knittrende jasskiver som rommer glittrende dansegulvgull, og som bonus lørdagsgodt får du et herlig liveband i ellevedraget, stjernedryss som pikekyss!

Gjest og liveband ikveld er Fieh, hinsides fin musikk med røtter i soul, hiphop og jazz. En gang i 2010 eller 2011 satt Sofie Tollefsbøl for første gang og lekte i Garageband på jenterommet på Eina i Oppland. Etter å ha produsert musikk en stund inviterte hun med en gjeng venner/medmusikanter til prosjektet. Bandet har siden utvidet seg litt etter litt, og i dag kan det være opptil ti musikere på scenen under Fieh-konserter.
I mai 2016 spilte Fieh på Nattjazz, hvorpå Musikknyheter.nos Krister Wiberg ga konserten 10/10 og skrev: «Uhyre sjelden har jeg blitt så til de grader slått i bakken og blitt så imponert og overbevist av nykommere på scenen.»

I Boxen er det ut-på-gulvet-garanti og varme såler, brede glis og dobbel hjerterytme, funk, jazz, swing, bop og hip hop, kort sagt, alt det som gjør at livet leker.
Kvelden går hardt ut med fullt trykk fra dørene åpner, det er gratis inngang og masse publikum, så det er all grunn til å komme tidlig!

Lik facebook.com/JassboxOslo og få oppdateringer på seneste sprell.

The DJ ́s Erik Holm and Espen Horne know how to get a dance floor cooking with jazz from the golden age and a live band as a bonus.