Holsen & Cassiers + Farida Amadou

Fritt og vidtspennende

  • 18 år. Dørene åpner kl. 19.00
  • 270/220/170
  • Kjøp billett her!

A night of beautiful soundscapes

Frøet til dette prosjektet bestående av trompetist Hilde Marie Holsen og den belgiske vokalisten Lynn Cassiers, ble sådd allerede i 2017 da de befant seg på samme scene under en improfestival. Samarbeidet har spiret siden, og i januar 2023 kommer duoens debutalbum «Walking In Circles» på Stroom Records. Albumet er en givende miks av Holsens makeløse klang og tone i hornet, som møter Cassiers vokalfremføring og knitrende elektronikk. Det spenner mellom milde harmoniføringer med fokus på det nære, til mer støyende og dronete elementer. Holsen & Cassiers lager musikk som føles som en drømmelignende tilstand, langstrakt, flytende og stadig skiftende.

Farida Amadou er en sentral aktør innen den belgiske improscenen. Med el-bassens fire strenger som utgangspunkt, søker hun stadig mot nye soniske utfordringer. Dette har ført til samarbeid med en allsidig gjeng av artister som Mette Rasmussen, Thurston Moore og Peter Brötzmann, for å nevne et lite utvalg. Hun har også tidligere vært en del av punk/noise-bandet Cocaine Piss.

Med Holsen & Cassiers vidtspennende univers og Amadous frie basstilnærming, får du oppleve to konserter innenfor et bredt spekter fra noen av de fremste lydeksperimentørene der ute akkurat nå.

Hilde Marie Holsen – trompet, Lynn Cassiers – elektronikk, vokal, Farida Amadou – bass

Foto: Geert Coppens/pressefoto